Over ons

Specialisten in kantoormontage sinds 1998

Office Service Nederland BV is gespecialiseerd in montage van kantoor-, project- en schoolmeubilair van verschillende Nederlandse en buitenlandse fabrikanten. Van enkele bureaus tot projecten met vele honderden werk- of leerlingplekken.Onze montagespecialisten zijn routiniers in het plaatsen van bijzonder meubilair, denk bijvoorbeeld aan directiemeubilair, elektrische workbenches, collegezalen, callcenter-werkplekken of  vergaderopstellingen.


Eigenlijk kan het ons niet moeilijk genoeg zijn. Onze filosofie is dan ook dat er “na Office Service Nederland niemand meer hoeft te komen”. De monteurs van Office Service Nederland kunnen het oplossen. 

Onze medewerkers hebben allemaal een VCA- of VCA-vol diploma. Wij vragen voor onze mensen regelmatig een nieuwe ‘verklaring omtrent gedrag’ aan, omdat wij heel regelmatig bij banken, justitiële instanties en andere bedrijven met strenge toegangscontrole over de vloer komen. Verder hechten wij veel waarde aan onze dienstverlening en uitstraling. Montage en oplevering maken een belangrijk deel uit van een compleet leveringstraject. Onze klanten moeten met ons voor de dag kunnen komen. Ons rijdend materieel is daarom tiptop in orde en ons personeel werkt in onze herkenbare bedrijfskleding. Sinds 2011 is ons bedrijf Erkend Leerbedrijf. 

 Office Service Nederland is een van de grotere, toonaangevende bedrijven in de branche. Ons bedrijf is gevestigd in Hoogeveen op bedrijventerrein de Wieken, maar onze klanten zijn verspreid over Nederland gevestigd. Ons werkgebied bestrijkt heel Nederland en zo nu en dan waaieren we uit naar België, Luxemburg of Duitsland. Wij werken wekelijks in alle windstreken en kunnen daarom overal voor hetzelfde lage basistarief voorrijden. 

Office Service Nederland heeft in 2021 de certificaten voor ISO 14001 en ISO 9001 behaald. Dit houdt in dat het managementsysteem van onze organisatie voldoet aan alle eisen die in deze normen worden gesteld.