We hebben vier nieuwe citans toegevoegd aan ons wagenpark. Zo kunnen onze monteurs weer veel veilige kilometers rijden op de weg.

Maak even foto's, vragen we vaak aan onze medewerkers. Deze zijn van projecten in Alphen ad Rijn, Gemert, Hoogeveen en Waalwijk.


De kleur van onze bedrijfsvoertuigen gaat van rood naar wit, met een nieuwe belettering. Binnenkort  rijden onze monteurs uit Beverwijk en Veenendaal in zo'n mooie nieuwe Mercedes-Citan. 


Onze fijne collega Gert is vandaag, 26 mei,  12,5 jaar in dienst! Gefeliciteerd en wij wensen je nog vele mooie jaren bij OSN!

#GreenFurnitureCircle realiseert circulaire projecten. Zoveel mogelijk hergebruiken van (alle onderdelen van) meubilair. Sinds kort begeleiden Ronald en Bertil het volledige meubeltraject tijdens de renovatie van panden van een grote verzekeraar in Den Haag en Rotterdam. De mannen beoordelen meubilair op hergebruik, reparatie en revitalisatie. Meubilair dat hergebruikt kan worden, wordt ‘gerefurbished’: opgeknapt met bijvoorbeeld nieuwe bladen, onderdelen of stoffering. Het overbodige meubilair krijgt elders een tweede leven. Van het meubilair dat echt niet meer te redden valt worden weer nieuwe producten gemaakt. 

In het historische centrum van Wenen installeerden wij in mei dit prachtige meubilair voor #Vepathefurniturefactory


 In het hoofdkantoor van #BCDTravel in Utrecht plaatsten wij in April voor onze klant #Petprojectinrichters een compleet nieuwe inrichting.